3 sits ljusgrå svängd Howardsoffa

 

3 sits Howard soffa svängd ljusgrå

HOWARD LUX DUN 3-sits Svängd Soffa Ljusgrå

Howardsoffan har blivit en tidlös klassiker och en riktig favorit i många hem. De mjuka, rundade formerna tillsammans med de vackert svarvade benen med hjul ger en möbel som flörtar med klassisk engelsk stil och den populära New Englandstilen. Vår serie HOWARD LUX är lite extra påkostad och har många väl genomtänkta detaljer som låga armstöd, ordentliga passpoaler, slitstarkt tyg och valbara ben.
Sittplymån är i dunsvept polyeter, vilket ger en bekväm kudde som ändå håller formen. Ryggplymån består av bollfiber för att ge en härligt mjuk kudde att luta sig tillbaka mot. Ryggkudden kan behöva lätt fluffning eller massage för att hålla sig snygg och fräsch. I serien finns soffor i flera storlekar, fåtölj samt en fotpall, och den finns i flera neutrala och lättmatchade färger för att du ska kunna hitta en HOWARD LUX som passar just ditt hem. Genomskinliga golvskydd ingår, komplettera gärna med armstödsskydd.

vängd tresitssoffa i ljusgrått tyg.

Specifikationer
Stomme: Bärande delar av massivt trä
Sitsplymå: Polyeter och dun
Ryggplymå: Bollfiber
Ben: Trä, hjul på framben, välj färg ovan
Tyg: 100 % polyester, 49 000 Martindale
Komfort: Medelfast
Golvskydd: Genomskinliga, ingår

Mått
Bredd: 209 cm
Djup: 101 cm
Totalhöjd: 83 cm
Rygghöjd: 70 cm
Sittdjup: 48-58 cm
Sitthöjd: 50 cm
Höjd framben: 12,5 cm
Höjd bakben: 7 cm
Armstödshöjd: 16 cm
Armstödsbredd: 18 cm
Armstödsdjup: 41 cm

 

Howard and sons

Under 1800-talets var Howard and sons en av Londons största leverantörer av möbeltyg och stoppning. Företaget började även tillverka möbler, och tillsammans med sin goda smak för tyg och stoppning så blev de väldigt framgångsrika även där. Howard and sons startade en designresa med att tillverka flera olika möbelmodeller som fåtöljer, tvåsitssoffor, sittdelar och kuddar. Under sin tid som tillverkare av möbler så fick de även möjlighet att leverera sina soffor och fåtöljer till kungligheter runt om i hemlandet. Det finns än idag Howardsoffor att skåda i slott som tillhört kungaätten i England.